13 tippek a tökéletes bőr

Véletlenül böngészés közben valami újságot, vagy televíziót, hogy kérdezd meg magadtól, hogy “Lehetséges, hogy olyan sok gyönyörű nő, én, én, hogy néz ki?”.

Azt hiszed, hogy lehetetlen, de tévedsz. Talán amíg állsz, hogy fordítsanak kellő időben gondoskodni a bőr. Ahhoz, hogy tudjuk, mi a jó neked, adunk néhány tippet, amellyel fogja elérni a kívánt eredményt.

Itt vannak:

 • Tartsa a bőr sima, hibátlan, kell, hogy mossa meg az arcát rendszeresen minden kozmetikai termék, lehetőleg ennek meg kell történnie, reggel, meg este.
 • Alaposan tisztítsa meg arcát a jó estét, még akkor is, ha fényt használ sminket. Ez eltávolítja a szennyeződések során felhalmozódott a nap.
 • Derítsd ki, milyen típusú a bőre alkalmazása előtt bármilyen termék az arcomon. Itt van egy kicsi, de hasznos trükk, amely segít, hogy tudjuk, milyen típusú a bőre .Miután smile arc (krém vagy zselé) várjon körülbelül 15 perc. ne érintse meg az arcát. Aztán egy száraz törülközőt, vagy ruhadarab, majd MASSZÍROZD be a bőrbe. A száraz bőrt, ha az anyag teljesen száraz, zsíros bőr, ha vannak olyan jelek a ruhadarab vagy vegyes típusú, ha itt vannak az arcomon a bőr száraz, a középvonal (homlok, orr, áll), nedves (olajos).
 • Használja a kozmetikai tisztítására alkalmas a bőr típusát (zsíros, száraz, normál, vagy vegyes).
 • Kerülje a mosás arcod a túl meleg vízzel, mert szárítja a bőrt.
 • Igyál sok vizet legalább 1,5 liter eltávolítani a mérgeket, ragyogást ad a bőrnek.
 • Ne igyon túl sok alkoholt, mivel kiszárítja a bőrt. Az alkohol egy tényező, amely felgyorsítja az öregedést.
 • Tartsa távol a kezeit arca, mert a keze piszkos, gyakran hordozzák a baktériumot, ami egyszer jött az arcon okozhat, bőrpír és/vagy viszketés.
 • Csökkenti azt az időt a napon, ha szükséges, használjon fényvédő, vagy sapkát, mivel még egy fekete bőr (vagy bőr, karcsú tan) érzékeny a napfényre, valamint kialakulhat bőrrák vagy más betegségek.
 • A hangsúly a minőségi, amikor kiválasztják kozmetikai termékek. Nyugodtan nézze meg néhány márka, mielőtt megtalálják a legmegfelelőbb bőr a legjobb bíró.
 • Fordítson figyelmet az a tény, hogy nem csak a típusú bőr különböző,de a szükségletek különböző télen-nyáron.
 • Alkalmazni mérsékelt a smink (különösen a nap folyamán).
 • Egy hosszú éjszaka után, használja uborka hogy csökkentsék sötét karikák azáltal, hogy szeleteket a szemed öt perc.

A legfontosabb tanács, amit nem szabad elfelejtenünk, hogy te tisztában kell lennie a megfelelő termékeket használják fel a bőrt. Ez az egyetlen módja a bőre fog kinézni, egészséges, gyönyörű hosszabb ideig.

6 szokások a nők a tökéletes bőr

Mit csinálnak minden nap, ragyogó bőr

Ha látod, hogy egy nő, tökéletes valószínűleg hiszem, hogy csak jó géneket. Amellett, hogy a gének azonban gyönyörű, egészséges bőr igényel különleges, de egyszerű, mindennapi gondokat.

Mi szokások a nők a tökéletes bőr?

Ők tisztítsd meg az arcod, szükséges naponta egyszer

Ha zsíros bőr, amely előírja, hogy több gyakori mosás, lágy takarítás naponta egyszer kell az egészséges, ragyogó bőr.

Újra alkalmazni fényvédő

A legtöbb nő nem okoz semmilyen fényvédő reggel. Bizonyos, hogy még mindig, felejtsd el, hogy ismételje meg az eljárást a nap folyamán. A nők a tökéletes bőr, azonban ne felejtsük el, ez a fontos részlet, amely védi a bőrt az öregedéstől.

Használják retinols krémet minden este

Retinol regenerálja a bőrt, védi a ráncok, a finom vonalak, ami Ragyog, sima, teljesen tiszta.

Esznek, lazac, fogyasszon sok antioxidánsok

A lazac nagyon gazdag omega-3 zsírsav, amely megerősíti a bőr sejtek okoz nekik, hogy újítsák meg gyorsan, hatékonyan. Az antioxidánsok segítenek a harcot a szabad gyökök ellen, hogy gyulladást okoznak, korai öregedés.

Rendszeres növeli a szív-ritmus vezet hogy a gyorsulás, a vérkeringést. Ez azt jelenti, hogy a bőr kap több tápanyagot, oxigént szükséges, hogy a frissítések időben. Szóval, a testmozgás nem csak hasznos, az övvonal, de a bőr.

Ők aludni, legalább 7 óra

A kortizol, a stressz hormon, károk az egész testet, beleértve a bőrt. A sikeres csökkentése szintje a szervezetben fordul elő, elsősorban rovására egészséges alvás. Ez a mechanizmus az ellenállás, persze, a stressz. A hosszabb, wakeless aludni, annál jobb lesz a szervezet, folyamat, a kortizol. A bőre Ragyog, mintha vagy 20-án.